10 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ COCTAIL STICKS

Φτιάξτε διασκεδαστικά sticks για να διακοσμήσουν τα ποτά σας στο επόμενο πάρτι ή συγκέντρωση που θα οργανώστε. Με μικρές πινελιές κάντε τους καλεσμένους σας να απολαύσουν ένα φανταχτερό και παιχνιδιάρικο ποτό. Σίγουρα θα δείτε πολλά χαμόγελα!

1. Χρησιμοποιήστε μικρά πον-πον στο πάνω μέρος του ξύλου βάζοντας μια μικρή κουκκίδα κόλλα.

coctail sticks_2

2. Κολλήστε ένα πλαστικό λουλούδι στην κορυφή του ξύλου με μια μικρή ταινία έτσι ώστε να το ασφαλίσετε. Ιδανικό για ένα καλοκαιρινό πάρτι!

coctail sticks_73. Πάνω στο ξύλο κολλήστε με μια μικρή ποσότητα κόλλας ένα οποιοδήποτε χρωματιστό μαλακό χαρτί και διπλώστε το στη μέση. Αφού στεγνώσει χρησιμοποιήστε ψαλίδι για να δημιουργήσετε την σημαία σας. όσο μπορείτε αφήστε μακριά την σημαία για να δείχνει πιο πλούσια!

coctail sticks_3

4. Κάντε κάτι sparkly! Με μια λωρίδα από μεταλλιζέ χαρτί (ενδεχομένως περιτυλίγματος) τυλίξτε γύρω-γύρω στην κορυφή του ξύλου, αφού πρώτα το κόψετε σε μικρές λωρίδες.

coctail sticks_8

5. Κάντε ένα μίνι μαυροπίνακα! Δημιουργήστε μια φούσκα ομιλίας από λεπτό ξύλο (συνήθως αυτό που χρησιμοποιείται  σε μακέτες) και βάψτε το σε μαύρο χρώμα. Αφού το κολλήσετε στο ξυλάκι μπορείτε εύκολα να γράψετε κάτι χαριτωμένο με ένα λευκό χρωματιστό μολύβι στους καλεσμένους σας!

coctail sticks_4

6. Κολλήστε ένα μικρό κομμάτι μεταλλικής κορδέλας γύρω από την κορυφή του ξύλου και διπλώστε το γύρω από την κορυφή. Αφού στεγνώσει κόψτε ένα τρίγωνο στο πίσω μέρος για να δώσετε ένα χαριτωμένο τελείωμα!

coctail sticks_9

7. Δέστε μια πολύχρωμη κορδέλα στην κορυφή του ξύλου. Ίσως αρκετά απλοϊκό αλλά το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό και ευχάριστο

coctail sticks_5

8. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα από νήμα κεντήματος για να τυλίξετε μακριές οδοντογλυφίδες για μια εορταστική και όμορφη ελιά γαρνιτούρα!

coctail sticks_10

9. Χρησιμοποιήστε μια αρκετά ισχυρή κόλλα για να συνδέσετε τρεις κρυστάλλους σε ότι σχήμα σας αρέσει, στην κορυφή του ξύλου. coctail sticks_6

10. Ομοίως με την σημαία Νο3 κολλήστε πάνω στο ξύλο χρωματιστό μαλακό χαρτί και διπλώστε το στη μέση. Αφού στεγνώσει χρησιμοποιήστε ψαλίδι για να δημιουργήσετε την σημαία σας.

coctail sticks_11

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s